Bestanden Overbrengen van Android naar PC zonder USB-Kabel

Vandaag de dag, worden mobiele apparaten niet alleen gebruikt om telefoongesprekken te voeren en berichten te verzenden, maar ook voor het maken van foto’s, naar muziek te luisteren en om video’s te kijken. Omdat er steeds meer bestanden op uw telefoon worden opgeslagen, wordt deze steeds trager. Maar misschien wilt u deze bestanden niet verwijderen omdat ze belangrijk voor u ziijn. Een oplossing is om ze naar de computer te verplaatsen omdat die een veel grotere opslagcapaciteit heeft. Zoals we allemaal weten, is elke telefoon uitgerust met een USB-kabel. En mensen gebruiken deze meestal om bestanden over te brengen tussen de telefoon en de computer. Toch zou het veel eenvoudiger en sneller zijn om uw Android op de PC aan te sluiten zonder USB. Dit artikel zal u leren hoe bestanden van Android naar PC over te brengen zonder een USB-kabel.

Handleiding om Bestanden van Android naar PC over te brengen zonder een USB-kabel

Download AirMore

• Klik op de Google Play knop onderaan om AirMore te downloaden en installeer het op uw Android.

Sluit Android draadloos aan op de PC

• Open één van de volgende browsers op uw computer: Chrome, Firefox, and Safari.
  • Gebruik de AirMore app op uw Android om de QR code te scannen. Uw Android en PC moeten zich in hetzelfde WiFi-netwerk bevinden.
  • Na het scannen, klik op “Accept” om AirMore toestemming te geven om uw telefoongegevens naar uw computer te streamen.

Bestandsoverdracht van Android naar PC

• Klik op het pictogram “Bestanden” aan de linkerzijde.
  • Kies de mappen of specifieke bestanden die u wilt overbrengen en klik op “Download”.

download bestanden

De overdrachtsnelheid hangt van de staat van uw netwerk af. Als het goed is, zullen de bestanden snel worden gedownload. Indien u mediabestanden zoals foto’s, muziek of video wilt overbrengen, kunt u in plaats van naar “Bestanden”, naar de bijbehorende albums gaan, wat veel gemakkelijker is dan het zoeken tussen allerlei andere soorten bestanden.

Zoals u ziet is AirMore een hele mooie app om bestanden over te brengen van Android naar PC zonder USB. Bovendien kan het gebruikt worden voor hoe bestanden naar PC over te brengen via WiFi. Het mooiste is dat het radicaal het incompatibiliteit probleem tussen Android en Mac oplost. Zolang u Safari opent, kunt u eenvoudig al uw bestanden tussen Android en Mac overbrengen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 19 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
aandeel
Download
commentaar
Terug naar boven
Voor de PCDownload APK